Inställningar
Lägg till en reservationspolicy

Hur du skapar politiska villkor för upplevelser.

I den här artikeln:

LÄGGA TILL OCH UPPDATERA POLICIES FÖR EXPERIENCES

Obs: Det här gäller för erfarenhetsspecifika policyer. Uppdatera allmänna villkor i Avancerade inställningar här.

1. Från DASHBOARD väljer du INSTÄLLNINGAR och sedan POLITIKER.

2. Ett nytt fönster öppnas. Klicka på Lägg till policyer.

3. I fönstret Ny policy startar du en policy genom att välja Start- och slutdatum - Båda fälten måste fyllas i.

4. Lägg till policyn, välj den erfarenhet som den gäller och SPARA.

Obs: Varje upplevelse kräver en egen policy eftersom den kan innehålla olika instruktioner för dina gäster.

POLICY FÖR UTEBLIVEN ANKOMST: VIKTIG INFORMATION

No-Show-funktionen kräver att gästerna säkrar bokningen med kreditkortsuppgifter.

Det är viktigt att nämna denna funktion i avbokningspolicyn tillsammans med avgiften för uteblivna besökare.

Om detta inte anges i avbokningspolicyn kan avgiften inte tas ut lagligt.

Vad är policyer?

Policies är de villkor som din restaurang vill att gästerna ska acceptera innan de bekräftar en bokning. Alla gäster måste acceptera din policy för att slutföra en bokning.