Sådan lader du gæster afbestille deres reservation
Giv gæster mulighed for at afbestille, og angiv fristen for afbestilling
Gæster kan afbestille deres reservation fra deres bekræftelsesmail og påmindelsesmail, når du har slået afbestilling for gæster til i dine reservationsindstillinger.
Det skal du bruge
- Adgang til din Superb Partner-konto
- Tilladelse til at åbne Settings i Partner
Slå afbestilling for gæster til
- Åbn Partner.
- Gå til Settings.
- Vælg Online Reservations.
- Klik på Reservation Settings.
- Slå Allow Cancellation til.
- Angiv fristen i Cancellation Notice.

Angiv fristen for afbestilling
Cancellation Notice angiver, hvor mange timer før reservationen en gæst kan afbestille. Med en Cancellation Notice på 2 timer kan en gæst afbestille op til 2 timer før reservationstidspunktet.
- Du styrer fristen for afbestilling med indstillingen Cancellation Notice.
- Når fristen er overskredet, kan gæsten ikke længere afbestille via linket i e-mailen.
- Efter fristen skal gæsterne kontakte restauranten direkte for at afbestille.
Sådan afbestiller gæster deres reservation
Gæster ser et link til Cancel reservation i begge disse e-mails:
- Bekræftelsesmails
- Påmindelsesmails
Gæsten klikker på Cancel reservation i e-mailen for at afbestille reservationen uden at kontakte restauranten.