Slik lar du gjester avbestille reservasjonen sin
Slå på avbestilling for gjester og angi avbestillingsfristen
Gjestene kan avbestille reservasjonen sin fra bekreftelses-e-posten og påminnelses-e-posten når du slår på avbestilling i reservasjonsinnstillingene.
Dette trenger du
- Tilgang til Superb Partner-kontoen din
- Tillatelse til å åpne Settings i Partner
Slå på avbestilling for gjester
- Åpne Partner.
- Gå til Settings.
- Velg Online Reservations.
- Klikk Reservation Settings.
- Slå på Allow Cancellation.
- Angi fristen i Cancellation Notice.

Angi avbestillingsfristen
Cancellation Notice angir hvor mange timer før reservasjonen en gjest kan avbestille. Med en Cancellation Notice på 2 timer kan gjesten avbestille inntil 2 timer før reservasjonstidspunktet.
- Du styrer avbestillingsfristen med innstillingen Cancellation Notice.
- Det er ikke mulig å avbestille via lenken i e-posten etter at fristen har gått ut.
- Etter fristen må gjestene kontakte restauranten direkte for å avbestille.
Slik avbestiller gjestene reservasjonen
Gjestene ser lenken Cancel reservation i begge disse e-postene:
- Bekreftelses-e-poster
- Påminnelses-e-poster
Gjesten klikker Cancel reservation i e-posten for å avbestille reservasjonen uten å kontakte restauranten.