Gå til innhold
Norsk
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Slik lar du gjester avbestille reservasjonen sin

Slå på avbestilling for gjester og angi avbestillingsfristen

Gjestene kan avbestille reservasjonen sin fra bekreftelses-e-posten og påminnelses-e-posten når du slår på avbestilling i reservasjonsinnstillingene.


Dette trenger du

  • Tilgang til Superb Partner-kontoen din
  • Tillatelse til å åpne Settings i Partner

Slå på avbestilling for gjester

  1. Åpne Partner.
  2. Gå til Settings.
  3. Velg Online Reservations.
  4. Klikk Reservation Settings.
  5. Slå på Allow Cancellation.
  6. Angi fristen i Cancellation Notice.


Angi avbestillingsfristen

Cancellation Notice angir hvor mange timer før reservasjonen en gjest kan avbestille. Med en Cancellation Notice på 2 timer kan gjesten avbestille inntil 2 timer før reservasjonstidspunktet.

  • Du styrer avbestillingsfristen med innstillingen Cancellation Notice.
  • Det er ikke mulig å avbestille via lenken i e-posten etter at fristen har gått ut.
  • Etter fristen må gjestene kontakte restauranten direkte for å avbestille.

Slik avbestiller gjestene reservasjonen

Gjestene ser lenken Cancel reservation i begge disse e-postene:

  • Bekreftelses-e-poster
  • Påminnelses-e-poster

Gjesten klikker Cancel reservation i e-posten for å avbestille reservasjonen uten å kontakte restauranten.


Relaterte emner