Skapa en reservlista

Hur du aktiverar och hanterar din standby-lista och hur du tilldelar bord till standby-reservationer.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln:

AKTIVERA STANDBY-FUNKTIONEN

1. Från DASHBOARD väljer du INSTÄLLNINGAR.

2. Klicka på APPS.

3. Bläddra ner till STANDBY LIST.

4. Klicka på rutan för att aktivera standby-funktionen. Den är aktiverad om den är markerad med en gyllene färg.

5. Klicka på SAVE (spara).

LÄGGA TILL WALK-INS TILL STANDBY-LISTAN

1. Från DASHBOARD klickar du på +-knappen uppe till höger.

2. Välj NEW WALK-IN.

3. I WALK-IN lägger du till följande:

• TIME

• Antal gäster

• GÄSTNAMN

Anmärkning: Välj inte en tabell. Detta kommer att se till att bokningen hamnar på standby-listan.

KONTROLLERA STANDBY-LISTAN

1. Från DASHBOARD klickar du på kontrollikonen under +. (Du måste vara på DAY VIEW.)

2. I det nya fönstret ser du följande:

• Avbokningar (när du klickar på x-ikonen ).

• Standby-lista (den andra ikonen).

• Aktuella bokningar (den tredje ikonen - kryssikonen).

3. Klicka på den andra ikonen.

Du ser namnet på standby-gästen och hur många minuter den har väntat.

4. När gästerna har lagts till på standby-listan kan du lägga till deras e-post till deras profil genom att klicka på namnet på reservationen.

5. I fönstret REDIGERA RESERVATION lägger du till information till deras gästprofil.

FLYTTA EN GÄST FRÅN STANDBY TILL INSTRUMENTPANELEN

1. Gå till Standby-listan som förklaras ovan.

2. Klicka på bokstaven T .

3. I det nya fönstret tilldelar du standby-gästen en tabell.

När gästen har fått ett bord flyttas bokningen automatiskt till tidsrutnätet på DAGVISNING.