iPhone-app
Lär känna: RES för iPhone Dashboard

Din instrumentpanel är din bas för att lägga till, visa och hantera bokningar.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma igång kan du välja ett enskilt datum, en period eller en hel månad. När du har gjort ditt val:

• I rutan Bokningar visas antalet bokningar och en lista över dem för perioden.

• I rutan Gäster får du ett antal gäster för perioden. Om det finns en gul prick visar detta att det finns minst en bokning för den valda perioden som har en önskemål om kost. Dessa kan ses genom att trycka på gästboken.

• Om du slutligen trycker på rutan Väntelista visas antalet bokningar på väntelistan och du kan trycka på den för att se de specifika bokningarna.

Från instrumentpanelen kan du också lägga till och redigera reservationer när du är på språng. För att lägga till en reservation trycker du helt enkelt på "+" i det övre högra hörnet av instrumentpanelen. Härifrån kan du söka och välja en gäst, välja datum, tid, bord och antal gäster. Du kan också lägga till eventuella önskemål om diet och välja om du vill skicka en bekräftelse via e-post eller sms. När du har gjort dina val trycker du bara på spara och bokningen läggs till.

Om du vill redigera en reservation hittar du den i listan över reservationer under rutan Reservationer, gäster eller väntelista. Tryck på reservationen så kan du ändra status eller uppdatera någon av uppgifterna.