Sådan lukker du et lokale eller et bord for onlinebookinger
Stop onlinebookinger for et lokale eller bord, og hold det åbent for manuelle bookinger
Luk et lokale eller et bord for onlinebookinger, så gæster ikke kan booke det online. Dit team kan stadig bruge det til manuelle bookinger.
Det skal du bruge
- Adgang til din Superb Partner-konto. Du kan kun lukke et lokale eller et bord for onlinebookinger i Partner.
- Funktionen block reservations kan bruges på iPad.
Luk et lokale eller et bord for onlinebookinger
- Åbn din plantegning eller bordoversigt i Partner.
- Klik på navnet på det lokale eller bord, du vil lukke.
- Klik på OK i pop op-vinduet, der spørger, om du vil lukke lokalet for onlinebookinger.
En lille rød prik vises ved siden af lokalets eller bordets navn. Den viser, at lokalet eller bordet ikke længere kan bookes online.
Det kan du stadig, mens et lokale eller et bord er lukket
- Lukkede lokaler og lukkede borde kan stadig bruges til manuelle bookinger.
- Bookinger kan altid tildeles manuelt til et lukket lokale eller et lukket bord.
- Gæster kan stadig skrive sig på ventelisten, når en servering er fuldt booket.
Åbn et lokale eller et bord igen for onlinebookinger
- Klik på navnet på det lukkede lokale eller det lukkede bord.
- Bekræft, at du vil åbne lokalet eller bordet igen for onlinereservationer.
Den røde prik forsvinder, og lokalet eller bordet kan bookes online igen.