Alla samlingarBokningssystemGrunderna
Hur du använder din gästbok

Se hur du laddar ner din gästbok och lär dig mer om den för Superb RES för iPad och iPhone.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln:

LADDA NER GÄSTBOKEN

1. Från DASHBOARD klickar du på menyikonen i det övre vänstra hörnet och väljer GÄSTBOK.

2. Välj fliken Gäster (inte bokningar).

3. Klicka på DOWNLOAD AS CSV för att ladda ner.

Obs: VIP-gäster är markerade med en stjärna. Filtrera med endast VIP för att se VIP-gäster.

GÄSTBOK FÖR SUPERB RES FÖR IPHONE

Sök efter en gäst med hjälp av sökfältet.

Som standard visas deras namn och antal besök.

Välj gästen för att se alla profiluppgifter - namn, e-post, telefonnummer och profilanteckningar.

GÄSTBOK FÖR SUPERB RES FÖR IPAD

Sök efter en gäst med hjälp av sökfältet.

Som standard visas deras antal besök, e-post och telefonnummer.

Välj gästen för att se deras fullständiga profilinformation och en lista över tidigare bokningar.