Grunderna
Kontrollpanel och bokning views

Hur du växlar mellan olika visningslägen för reservationer.

I den här artikeln:

Dashboard är den standardsida som öppnas när du loggar in på ditt förvaltningskonto. Den här sidan har 4 olika visningsalternativ: day view, table plan, listview och month view.

DAY VIEW

Observera: Day view är instrumentpanelens standardläge.

Du kommer åt den här vyn genom att klicka på den första fliken som finns under DASHBOARD-fältet.

Dagvisningsläget visas som ett rutnät med rummens namn på vänster sida. Motsvarande tabeller finns under rummens namn.

Från den här vyn har du en fullständig överblick över dina bokningar för idag, imorgon och nästa vecka. Du får tillgång till denna information genom att klicka på fliken under önskad tidsram.

• Tryck på det lilla X för att se avbokningar.

• Tryck på det lilla krysset för att få en snabb översikt.

TABLE PLAN

I visningsläget TABLE PLAN visas en planritning för varje rum.

Med det här visningsläget kan du se var borden är placerade i din restaurang, uppdelat efter rum.

Om du vill flytta mellan rummen klickar du på rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet.

Observera: Reservationer blir synliga i läget TABLE PLAN genom att klicka på tidsramsfältet längst upp.

LIST VIEW

I läget LIST VIEW visas alla bokningar för dagen som en lista.

Skriv ut listan genom att klicka på skrivarikonen i det övre högra hörnet.

Observera: Läget LIST VIEW är det enda som har ett utskriftsalternativ.

MONTH VIEW

Läget MONTH VIEW är en kalendervy som visar de totala bokningar som bokats för hela månaden.

Du kan också se dessa totaler per vecka framför veckonumret.

Observera: När du klickar på ett datum kommer du att omdirigeras till läget DAY VIEW för det specifika datumet.