Slik stenger du et rom eller et bord for nettbooking
Stopp nettbooking for et rom eller et bord, men behold det åpent for manuelle bookinger
Steng et rom eller et bord for nettbooking for å hindre at gjester booker det på nett. Teamet ditt kan fortsatt bruke det til manuelle bookinger.
Dette trenger du
- Tilgang til Superb-Partner-kontoen din. Et rom eller et bord kan kun stenges for nettbooking i Partner.
- Funksjonen block reservations kan brukes på iPad.
Steng et rom eller et bord for nettbooking
- Åpne plantegningen eller bordoversikten i Partner.
- Klikk på navnet på rommet eller bordet du vil stenge.
- Klikk OK i vinduet som spør om du vil stenge rommet for nettbooking.
En liten rød prikk vises ved siden av navnet på rommet eller bordet. Den viser at rommet eller bordet ikke lenger er tilgjengelig for nettbooking.
Dette er fortsatt mulig når et rom eller et bord er stengt
- Stengte rom og bord kan fortsatt brukes til manuelle bookinger.
- Bookinger kan når som helst tildeles manuelt til et stengt rom eller bord.
- Gjestene kan fortsatt sette seg på ventelisten når en servering er fullbooket.
Åpne et rom eller et bord for nettbooking igjen
- Klikk på navnet på det stengte rommet eller bordet.
- Bekreft at du vil åpne rommet eller bordet for nettbooking igjen.
Den røde prikken forsvinner, og rommet eller bordet er tilgjengelig for nettbooking igjen.