Gå til innhold
Norsk
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Slik legger du til og administrerer brukere

Gi hver ansatt sin egen innlogging, endre roller og fjern tilgang.

Hver ansatt kan ha sin egen bruker. En personlig bruker holder tilgangen sikker og viser hvem som gjorde hva. Bare eiere og administratorer kan legge til brukere, endre roller eller fjerne tilgang.


Dette trenger du

  • Tilgang som eier eller administrator

Legg til en ny bruker

  1. Gå til Settings → Users.
  2. Velg alternativet for å legge til en ny bruker.
  3. Skriv inn navnet og e-postadressen til den nye brukeren.
  4. Velg en rolle som passer til tilgangen brukeren trenger.
  5. Lagre. Den nye brukeren får en e-post for å sette opp en innlogging.

Endre rollen til en bruker

  1. Gå til Settings → Users.
  2. Åpne brukeren.
  3. Velg en ny rolle.
  4. Lagre.

Du trenger ikke slette og invitere en bruker på nytt når oppgavene til brukeren endrer seg.

Fjern en bruker

  1. Gå til Settings → Users.
  2. Finn brukeren.
  3. Velg alternativet for å deaktivere eller slette brukeren.
  4. Bekreft. Brukeren mister tilgangen.

Når du fjerner en bruker, slettes ikke historikken til brukeren. Bookinger og salg som brukeren har registrert, blir værende i rapportene dine.

Send en invitasjon på nytt eller avbryt den

En invitasjon som ikke er godtatt ennå, kan sendes på nytt eller avbrytes fra brukerlisten i Settings → Users.

Relaterte emner

  • Slik logger du inn i Partner og Superb POS-appen
  • Slik tilbakestiller du passordet ditt